30.11.11

Terveisiä Irlannista!

Olen aina halunnut lähteä vaihtoon. TAMK tarjoaa laajan valikoiman vaihtokohteita, ja minä löysin niistä omani, Irlannin. Halusin mennä maahan, jossa kielenä on englanti.

Hain vaihtoon yhdeksi lukukaudeksi. Päädyin Athloneen, joka sijaitsee keskellä Irlantia. Asukasluvultaan tämä on pieni kaupunki, noin 25 000 asukasta. |Lähdin vaihtoon, koska halusin parantaa englannin kielen taitoani. Lisäksi halusin tutustua uusiin ihmisiin ja heidän kulttuureihinsa. Olen tavannut täällä todella mukavia tyyppejä. Vaikka asunkin pienessä kaupungissa, täällä ei ole ollut yhtään tylsää päivää. Koko ajan on menoa ja meininkiä. Yhdessä ystävieni kanssa järjestämme erilaisia illanistujaisia, retkiä, teemailtoja tai muuta mukavaa puuhastelua.

Opiskelen täällä matkailua sekä liiketaloutta. Käymme läpi Irlannin matkailun kehitystä - mitä turismille on tapahtunut viime vuosina. Käsittelemme Irlannin pahimpia kilpailijoita, kohderyhmiä jne. Olen oppinut tähän mennessä paljon Irlannista turistikohteena. Lisäksi englannin kielen taitoni kehittyy koko ajan. Matkailun opintojen kannalta on todella hyödyllistä lähteä vaihtoon, koska samalla voi tutustua uusiin kohteisiin ja laajentaa opittuja tietoja.

Säässä täällä ei ole mitään kehumista. Lähestulkoon koko ajan on sateista ja tuulista, mutta eipä se suomalaista kovin paljon haittaa.

Olen vieraillut Irlannin eri kaupungeissa, kun on ollut aikaa. Irlannin luonto on upea: vihreyttä ja lampaita riittää. Mainitsematta ei myöskään voi jättää Irlannin ainutlaatuista kulttuuria, pubeja, musiikkia ja ystävällisiä ihmisiä.

Jenna Silander

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin.