1.10.10

Ikaalisten Kylpylässä

Olimme porukalla ryhmäytymässä Ikaalisten Kylpylässä 6.–7.9. Reissun tarkoituksena oli tutustuttaa meitä toisiimme, minkä lisäksi saimme ensikontaktin opiskelupaikkakuntamme suurimpaan matkailualan yritykseen. Olimme tutustuneet toisiimme jo hieman ennen tätä reissua, mutta emme vielä tienneet, kuinka upea ryhmä meillä on koossa.

Ohjelmamme alkoi markkinointipäällikkö Harri Laineen Kylpylä-esittelyllä. Hän käsitteli esityksessään monia asioita, joita samaan aikaan kävimme tunneillakin läpi. Syvennyimme markkinointiin ja sen eri nikseihin, mm. siihen, miten luoda hyvä brändi. Harri Laineen toteamus ”sinun ei tarvitse olla paras, kunhan olet ensimmäinen” kuulosti minun korvaani hyvältä motolta. Hän kertoi meille myös omasta työurastaan sekä tarinoi yrityksien kehitysvaiheista.

Harrin mielenkiintoisen esityksen jälkeen menimme leikkimielisesti kisailemaan. Kokeilimme mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia ja korikasailua. Moni otti ilon irti pomppukuplasta, ja volttejakin nähtiin. Oli hienoa päästä kokeilemaan lajeja, joita meistä suurin osa ei ollut koskaan kokeillut. Itse pidin jousiammusta, joka olikin aika haasteellista. Korikasailua en ollut koskaan ennen kokeillut, siinä vaadittiin tiivistä ryhmätyötä ja loogista ajattelua. Frisbeen heitossa joukostamme löytyi monia mestareita, jotka olivat selvästi heittäneet sitä aikaisemminkin.  Kisailujen loppuhuipennus oli parhaan joukkueen palkitseminen.


Kisailujen jälkeen siirryimme nälkäisinä syömään, jotta varmasti jaksaisimme iltaan asti pitää hauskaa. Buffet-ruoka oli erittäin maittava, ja kylläisinä siirryimme valmistautumaan iltaa varten. Kukin valmistui omalla tavallaan, mutta suurin osa tuli ajoissa uima-allasosastolle. Tarjolla oli vesijumppaa, johon osa meistä osallistui, mutta monet suuntasivat suoraan porealtaille. Siellä meillä oli myös muutamia leikkejä, joiden avulla opimme tuntemaan toisemme paremmin, ja siellä porukasta paljastuikin jos jonkin näköisiä salaisuuksia. Kun allasaluetta alettiin sulkea, lähdimme pois saunan kautta. Ennen tansseja koko luokkamme kokoontui vielä kerran ryhmätyötilaan, ja meidät jaettiin ryhmiin Kyky-oppiympäristössä toteuttavaa opiskelua varten.

Lähdimme kämpille takaisin. Tytöt laittautuivat iltaa varten, ja kilistimme yhdet juomat tulevan lukuvuoden kunniaksi. Sinä iltana oli Kylpylän tanssiravintolassa naistenhaku, ja meistä rohkeimmat uskalsivat hakea tanssimaan hieman vanhempaakin sukupolvea. Olikin ihan mukavaa, että myös poliisiryhmällä oli siellä koulutusta. Meidän luokalla nimittäin on vain kolme poikaa, ja heille kyllä riitti vientiä. Tansseissa soi suomalainen iskelmämusiikki, joka sai meidänkin tanssijalkamme vipattamaan. Meillä oli todella hauskaa, ja iltamme jatkui vielä baarien mentyä kiinni. Onneksi opettajamme oli perunut aamutunnit, jotta saimme sitten vähän pidempään levätä aamulla.

Aamulla meillä oli mahdollisuus mennä uimaan tai kuntosalille. Buffet-aamupalan jälkeen kukin lähti omaan tahtiinsa takaisin koululle. Tästä reissusta jäi varmasti monille mukavia muistoja. Meitä odotti samalla viikolla vielä tursajaiset, jotka olivat ihan oma lukunsa.

Jenna Silander

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin.